Arrangementen

Met het hele team streven wij ernaar om van je verblijf bij ons een bijzonder moment te maken. Wees welkom om je thuis te voelen, stop de tijd en laat het gebeuren! Juist daarom vinden we het fijn om naast gezellig eten, drinken en de bijzondere overnachtingen ook nog wat extra’s aan te bieden voor onze gasten.

We organiseren, ook in samenwerking met ondernemers uit de stad welke jullie terugvinden op onze website en social media kanalen.

Daarnaast hebben we zelf verschillende arrangementen uitgewerkt. Arrangementen speciaal voor de B&B gasten in combinatie met een overnachting, maar ook arrangementen voor onze gasten die een bijzonder moment willen delen met vrienden, familie of collega’s!

Bij Villa Pastorie is er erg veel mogelijk!  We denken graag mee met onze gasten voor een leuke invulling van jullie eigen ideeën.

Natuurlijk hebben we zelf ook al wat leuke arrangementen bedacht, laat je inspireren en neem alvast een kijkje:

Museumarrangement

Speciaal voor de museumliefhebber! Er is zoveel te zien in het Textielmuseum, gehuisvest in een voormalige textielfabriek. In 2017 werd aan dit museum de museumprijs toegekend. Of

Lees verder »

Tilburg-bad

Dit jaar vieren we vakantie in eigen stad, Tilburg VakantieStad! We hebben een checklist gemaakt van alles wat je wil meemaken als je op vakantie

Lees verder »

Vaararrangement

VANAF 21 APRIL START ONS VAARSEIZOEN EN KUNNEN JULLIE WEER VAARARRANGEMENTEN BOEKEN BIJ VILLA PASTORIE De deur achter je dichttrekken en in een bootje stappen:

Lees verder »

Wandelingen

In de buurt van Villa Pastorie bevindt zich het prachtige natuurgebied Moerenburg. Het gebied is opengesteld voor wandelaars. Je kunt het zelf bezoeken, maar nog leuker is

Lees verder »