Over ons

Thuis voelen

Even voorstellen: Michel en Hanneke Deneef. Bij ons thuis is geen dag hetzelfde. Dat kan ook niet anders, met drie dochters en een zoon. De ene dag is het met z’n allen chillen op de bank, de andere dag een zoete inval van vrienden. Gezellig druk vinden we dat.

Genieten van familie en vrienden en samen lekker eten: dat hoort bij ons huishouden. Soms ‘onder ons’, alleen wij en de kinderen. Soms met gasten die verwacht of onverwacht binnenwaaien. Onze deur staat altijd open, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Waar we gelukkig van worden?

Mensen verrassen en verwennen. Mensen het gevoel geven welkom te zijn. De ene keer organiseren we een chique diner, een andere keer een winterse barbecue in de sneeuw. Maar we amuseren ons minstens zo goed tijdens een spontane borrel of een ongepland etentje.

Onze langgekoesterde droom: een eigen bed & breakfast. Maar waar, en hoe? De antwoorden komen vanzelf als we in 2012 per toeval tegen een oude pastorie aanlopen. ‘Te koop’ verandert al snel in ‘Verkocht’: hij is van ons!

gezelligheid en hartelijkheid

Met Villa Pastorie durven wij onze droom te gaan leven. Creëren wij het verlengstuk van ons huis. Ons doel: gasten de gezelligheid en hartelijkheid laten beleven zoals wij die thuis dagelijks beleven. Gasten een bijzonder moment laten ervaren. En uiteindelijk: vol passie en enthousiasme het mooiste en meest gastvrije plekje van Tilburg realiseren. Als dat gelukt is, zijn wij tevreden.

Toen de kinderen klein waren, hing bij onze voordeur een bel. Speelden de kinderen buiten en luidde de bel, dan betekende dit dat het eten klaar was. Naar huis komen dus, tijd om aan te schuiven! Diezelfde bel hangt nu bij Villa Pastorie. Wij luiden hem graag voor u; komt u thuis?

Namens het team van Villa Pastorie,

Michel en Hanneke Deneef

Nieuws

Bij ons werken?

We hebben een jong, gedreven en enthousiaste Villa Pastorie team. Omdat we altijd streven naar optimale gastheerschap met aandacht voor persoonlijk contact met onze gasten zijn wij op zoek naar de juiste mensen die in ons team passen.